Platsannons

AnVa Rostfritt & Smide befinner sig i ett utvecklingsskede där resan från en smedja till en modern industri är på god väg. Företaget är underleverantör till en handfull kunder där det dagliga samarbetet och servicen är framgångsfaktorer. Vi omsätter 42 miljoner kronor och har 25 anställda. Företaget har goda möjligheter att växa de närmaste åren. För att ta oss vidare i denna utveckling söker vi:

Planerare

Vi söker en nyckelperson som tar ansvar från kundorder till produktion. Funktionen är relativt ny och innebär stora möjligheter att vara med och påverka utvecklingen mot mer kundanpassad produktion. Utmaningen består av att kunna utnyttja företagets kapacitet på bästa möjliga sätt. Jobbet kräver ett tätt samarbete med tekniker och produktionschef. Vi jobbar i affärssystemet Monitor som implementerades för ca ett år sedan. Egenskaper som krävs är förmågan att hålla flera bollar i luften, samarbetsförmåga och stresstålighet.

Produktionschef

Vi söker någon som gillar att styra och driva produktionen mot nya mål. Utmaningen är att dagligen omsätta idéer och kundönskemål för ökad effektivitet och lönsamhet. Erfarenhet av produktionsledning och arbete i branschen är meriterande. Medarbetarna i produktionen består av ca 20 personer med olika kompetenser. Verksamheten styrs med hjälp av Monitor.

Laseroperatör

Vi söker i första hand en person med erfarenhet av laserkörning eller andra styrda maskiner. Jobbet är självständigt och kräver förmåga att ta ansvar och vara med och driva utvecklingen framåt. Jobbet är f.n. dagtid.

Svetsare

Vi söker svetsare till vår legoproduktion. Vår specialité är små serier till krävande kunder. Utöver svetsvana med Mig-Mag krävs goda kunskaper i ritningsläsning. Svetslicens är meriterande men inget krav.

Verkstadsarbetare

Vi söker en medarbetare för diverse verkstadsarbete som kapning, borrning, gängning, pressning m.m.. Ett flexibelt jobb med många olika inslag. Erfarenhet från liknande är meriterande liksom kunskap i ritningsläsning.

Skicka in din ansökan idag! Ansökningarna hanteras löpande.

Kontakta Hans-Peter Lindlöf, vd
tel 072-541 25 50
hans-peter.lindlof@rostfrittosmide.se
Stoerydsvägen 1
573 42 Tranås