Platsannons

AnVa Rostfritt & Smide befinner sig i ett utvecklingsskede där resan från en smedja till en modern industri är på god väg. Företaget är underleverantör till en handfull kunder där det dagliga samarbetet och servicen är framgångsfaktorer. Vi omsätter 42 miljoner kronor och har 25 anställda. Företaget har goda möjligheter att växa de närmaste åren. För att ta oss vidare i denna utveckling söker vi:

 

Laseroperatör

Vi söker i första hand en person med erfarenhet av laserkörning eller andra styrda maskiner. Jobbet är självständigt och kräver förmåga att ta ansvar och vara med och driva utvecklingen framåt. Jobbet är f.n. dagtid.

Svetsare

Vi söker svetsare till vår legoproduktion. Vår specialité är små serier till krävande kunder. Utöver svetsvana med Mig-Mag krävs goda kunskaper i ritningsläsning. Svetslicens är meriterande men inget krav.

Verkstadsarbetare

Vi söker en medarbetare för diverse verkstadsarbete som kapning, borrning, gängning, pressning m.m.. Ett flexibelt jobb med många olika inslag. Erfarenhet från liknande är meriterande liksom kunskap i ritningsläsning.

Skicka in din ansökan idag! Ansökningarna hanteras löpande.

Kontakta Hans-Peter Lindlöf, vd
tel 072-541 25 50
hans-peter.lindlof@rostfrittosmide.se
Stoerydsvägen 1
573 42 Tranås