PRODUKTIONSTEKNIKER SÖKES!

AnVa Rostfritt & Smide AB i Tranås tillverkar komponenter och konstruktioner i stål. Verksamheten består främst av plåtbearbetning. Utöver detta har vi kapning av rör och stång samt skärande bearbetning i huset. Dessutom ombesörjer vi ytbehandling som elzink och lack. Allt efter våra kunders önskemål och behov. Vi är ca 25 medarbetare med olika typer av kompetenser. Tillsammans är vi starka och har möjlighet att fortsätta att utvecklas som en pålitlig underleverantör. Mer info på www.rostfrittosmide.se.

Som Produktionstekniker kommer du att arbeta nära hela produktionsflödet från inköp av komponenter till slutleveransen med kundens behov i fokus.

Du kommer att ha en drivande roll gällande tekniska lösningar, process- och metodutveckling där du arbetar tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla och effektivisera produktionen.

Du deltar aktivt i förändrings- och förbättringsarbetet och är en bidragande faktor till att produktionen håller en hög produktivitet och kvalitet.

Låter det som en intressant utmaning för dej så kontakta oss omgående! Vi hanterar alla ansökningar efter hand de kommer in.

Kontakta Hans-Peter Lindlöf, vd
tel: 0140-38 51 61
hans-peter.lindlof@rostfrittosmide.se
Stoerydsvägen 1
573 42 Tranås