VI STRÄVAR ALLTID EFTER LÅNGSIKTIGA RELATIONER MED VÅRA KUNDER


Här ser du några av våra kundreferenser. Idag samarbetar vi med några av Sveriges ledande industriföretag, som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen i respektive bransch. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder för att kunna växa och utvecklas tillsammans med dem. Några kundreferenser vi kan nämna är Swisslog, Maskin Mekano och SE Equipment. 

​​​​​​​Vi vill gärna bidra redan på utvecklingsstadiet. En bra dialog med konstruktören kan spara tid och pengar i slutändan.
MASKIN MEKANO är ett familjeföretag som levererar gedigen utrustning till entreprenadbranschen. Företaget är marknadsledande inom mobil, kvalificerad siktning. Det är produkter som sorteringsverk och prestandasiktar i genomtänkt design och robust konstruktion. Samtliga sorteringsverk är eldrivna och förbrukar oerhört lite bränsle. Sorteringsverk Lv 302 T3 är en av produkterna där våra komponenter ingår.
_d4_3153_durkplat_d4_3116_platdetu_d4_3123_platdetvinkel_d4_3130_konsol_m_tapp
SWISSLOG LOGISTICS AUTOMATION formar framtidens intralogistik och omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet och flexibilitet.
_d4_3187_nedkast_inner_d4_3184_nedkast_ytter
ENVAC SCANDINAVIA är ett företag som jobbar med att hantera sopor i bostadsområden. Tekniken innebär att sopor transporteras via rörsystem i marken med hjälp av vacum.