Vi vill utveckla era idéer!

Rostfritt & Smide har en lång tradition av att hantera specialprojekt inom kvalificerad plåtbearbetning så som laserskärning, kantpressning, kapning och svetsning. 
AnVa Rostfritt & Smide är underleverantör av bearbetade plåt- och rörkomponenter. Vår tillverkning består i huvudsak av kapning, laserskärning, kantpressning och svets. Dessutom har vi en skärande bearbetning med CNCstyrd fräs och svarv.
Ytbehandling som elförzinkning, varmgalvanisering och olika typer av lackering utförs tillsammans med lokala partners Vi anpassar vår produktion till era behov. Ingenting är omöjligt. Låt oss vara med redan på konstruktionsstadiet så kan vi tillsammans hitta bästa lösning och metod.

ROSTFRITT & SMIDE – ALLT INOM PLÅTBEARBETNING


Rostfritt & Smide grundades i Tranås 1966 av Gösta Engborg. Företaget var från början ett entreprenörsföretag som genom åren utvecklats till en effektiv underleverantör av plåt- och rörkomponenter. Små serier och fysiskt stora konstruktioner är inget hinder. Kundens behov står i centrum både vad gäller service, leveranssäkerhet och kvalitet. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.