ROSTFRITT & SMIDE – ALLT INOM PLÅTBEARBETNING

Rostfritt & Smide grundades i Tranås 1966 av Gösta Engborg. Företaget var från början ett entreprenörsföretag som genom åren utvecklats till en av marknadens mest ansedda inom plåtarbete utanför standard.

I början av 90-talet såldes Rostfritt & Smide till Tivox AB för att sedan 2005 köpas av Binar-koncernen. Binar är en industrikoncern som utvecklar nischföretag med unika produkter eller teknologier för professionella kunder.

2012 köptes FS-Skopan som tillverkar redskap till entreprenadmaskiner.

2017 såldes Rostfritt & Smide till Anva Tubes & Components AB med huvudkontor i Eskilstuna. En stålrörsgrossist som kan leverera kompletta system. Företaget ingår i AnVa Industries – koncernen med säte i Västerås.

Rostfritt & Smide arbetar med att hantera specialprojekt inom kvalificerad plåtbearbetning så som laserskärning, kapning, klippning, kantpressning, stansning och svetsning.

Vi är en komplett leverantör som ombesörjer ytbehandlingar av olika slag.
​​​​​​​

EN KONTAKT, EN LEVERANTÖR!

Leveranssäkerhet med rätt kvalitet är en självklarhet för oss oavsett om du behöver en tillfällig resursförstärkning för att kapa toppar eller en mer långsiktig lösning för ditt resursbehov.

Kontakt


AnVa Rostfritt & Smide AB
Stoerydsvägen 1
SE-573 42 Tranås

Kontakt

Tel +46 (0)140 38 51 60
Fax +46 (0)140 165 90
E-mail forfragan@rostfrittosmide.se